EWDIGITAL MARKETING MEDICAL - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Sorin
Adresa :
Cluj-Napoca
Cod postal :
400029
Oras :
Cluj-Napoca
Tara :
Romania
Telefon :
0787508615
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
EWdigital.ro este o agenție de marketing digital specializată în promovarea online a profesioniștilor, clinicilor și centrelor medicale din România. Apreciem necesitatea de a oferi soluții complete în domeniul marketingului medical, inclusiv crearea și optimizarea site-urilor web, administrarea campaniilor de publicitate online, generarea de conținut relevant și de înaltă calitate, precum și monitorizarea și analiza performanței online. Cu o echipă dedicată de profesioniști cu experiență în domeniul sănătății și marketingului digital, suntem bine conștienți de nevoile și provocările specifice ale clienților noștri.

Misiunea noastră la EWdigital este de a sprijini specialiștii din domeniul medical în extinderea vizibilității și consolidarea reputației lor online, facilitând atragerea unui număr mai mare de pacienți și dezvoltarea afacerii lor. Cu un portofoliu variat de clienți din diverse ramuri medicale, precum Medicalo Healthcare, un call center medical specializat în servicii de programare online, telemedicină și asistență medicală la domiciliu, ne mândrim cu abilitatea noastră de a oferi soluții personalizate pentru fiecare client.

Vă invităm să descoperiți mai multe detalii despre serviciile noastre, proiectele anterioare, echipa noastră și modalitățile de contact pe site-ul nostru web dedicat, ewdigital.ro. EWdigital reprezintă o afacere inovatoare și de succes în domeniul marketingului medical din România, și suntem dedicați în continuare dezvoltării și creșterii afacerilor clienților noștri.

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate