Adaugare Anunt Gratuit Construieste-ti un website
Alege tipul de postare al anuntului

Persoana fizica

Ca si persoana fizica veti putea adauga un numar nelimitat de anunturi (pe locatii: orase si judete cat si pentru toata tara). Anuntul d-voastra va aparea atat pentru locatia in care ati ales sa adaugati cat si pentru toata tara astfel incat acesta va putea fi vizualizat de catre toata lumea.

Pe adresa de e-mail folosita la adaugarea anuntului veti primi instructiuniile necesare pentru editarea sau stergerea anuntului.

Va rugam sa introduceti o adresa de e-mail valida pentru a putea ulterior modifica anuntul.

Adaugare anunt

Inregistrare Firma

Prin inscrierea in reteaua nationala adtob.ro gasiti parteneri de afaceri, produse noi. Ofertele si produsele d-voastra vor putea fi gasite sau veti putea gasi un numar mare de furnizori si potentiali clienti.

Veti putea face publicitate firmei si produselor d-voastra pe o retea B2B in continua crestere.

Adaugati produsele d-voastra pe adtob.ro si veti gasi noi parteneri de afaceri. Scopul nostru adtob.ro.

Veti beneficia de un site web GRATIS optimizat pentru motoarele de cautare.

Numele site-ului web poate fie:
www.numecompanie.adtob.ro

Se vor putea adauga de catre d-voastra un numar nelimitat de anunturi, pagini si subpagini, galerii foto, documente (de exemplu word, excel, pdf etc). Designul site-ul va putea fi schimbat astfel incat acesta sa se potriveasca asteptariilor d-voastra (se vor putea schimba culoriile, adauga sigle, bannere etc).

Accesati video tutorialele (in curand) pentru a vedea procesul de inregistrare si crearea siteului web.

adtob.ro va invita sa va alaturati unei retele nationale de firme.

Reteaua noastra este in continua crestere. Scopul nostru este sa construim o retea nationala unde firmele vor putea interactiona, vor gasi ofertele si serviciile noilor parteneri, avand astfel posibilitatea de a-si creste vanzarile.

Inregistrare Firma