CLINICA PHYSIOMEDICA - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Physiomedica
Adresa :
Calea Florești 2b, Cluj-Napoca
Cod postal :
400509
Oras :
Cluj-Napoca
Tara :
Romania
Telefon :
0364 642 124
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
Clinica Physiomedica este un renumit centru medical privat situat în inima Cluj-Napoca, pe Strada Florești 2B, în cartierul Mănăștur. Cu o reputație excelentă în domeniul serviciilor de sănătate, această clinică oferă o gamă largă de specialități medicale și servicii de recuperare, fizioterapie și balneologie, făcând-o o destinație de încredere pentru îngrijirea medicală în Cluj-Napoca.

Serviciile oferite la Clinica Physiomedica includ:

Recuperare și Medicină Fizică: Cu un personal medical experimentat și tehnologie de vârf, clinica se concentrează pe recuperarea pacienților după leziuni, intervenții chirurgicale sau boli, folosind terapii personalizate pentru a restabili funcționalitatea și mobilitatea.

Balneologie: Clinica dispune de facilități pentru tratamente balneologice care utilizează ape minerale și mofete pentru a trata diverse afecțiuni, contribuind la ameliorarea durerilor și restabilirea stării de bine a pacienților.

Ortopedie și Ortopedie Pediatrică: Cu specialiști în ortopedie, clinică se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor musculoscheletice și ortopedice, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Cardiologie: Echipa medicală de cardiologi oferă servicii de diagnostic și tratament pentru pacienții cu afecțiuni cardiace, punând un accent deosebit pe prevenția bolilor cardiovasculare.

Pediatrie: Pentru copii, Clinica Physiomedica oferă servicii pediatrice de înaltă calitate, asigurând îngrijirea medicală necesară dezvoltării sănătoase a micuților.

Medicină Internă: Specialiștii în medicină internă se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor medicale generale, oferind îngrijire comprehensivă adulților.

Medicină Sportivă: Clinica oferă consultanță și tratament pentru sportivi și pentru oricine dorește să-și îmbunătățească performanța sportivă sau să se recupereze după leziuni legate de sport.

Oncologie Medicală: Echipa de oncologi oferă servicii de diagnostic și tratament pentru pacienții cu cancer, oferind îngrijire personalizată și susținere în lupta împotriva acestei boli.

Clinica Physiomedica se remarcă prin echipa sa de medici și personal medical dedicat, dotări moderne și abordare personalizată pentru fiecare pacient. Cu o locație convenabilă în Cluj-Napoca, această clinică se angajează să ofere servicii medicale de înaltă calitate, contribuind la sănătatea și bunăstarea comunității locale.

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate